Bemutatkozunk

A vállalkozás bemutatása

A Farm -Traktor Kft. nyíregyházi székhelyű vállalkozás (Cg.: 15-09-062538), mely 1994. áprilisában jött létre kereskedelmi céllal.

A Kft. fő tevékenysége az MTZ erőgépek, mezőgazdasági munkagépek alkatrészeinek kis- és nagykereskedelme.

A cég székhelye és telephelye Nyíregyházán-Borbánya, a Lombkorona u. 8 sz. alatt található. A vállalkozás folyamatosan bővülő raktárkészlettel áll a vevők rendelkezésére. A 800 m2-es raktárhelyiségben közvetlenül történik a kis- és nagykereskedelmi kiszolgálás a vásárlók felé.

A Kft. az esetleges készleten nem található alkatrészeket rövid határidőn belül (1-2 nap) beszerzi. A forgalmazóval nem rendelkező gépek alkatrészeinek egyedi gyártása, hidraulikatömlők méret szerinti gyártása is megoldott.

A cég a távolabbi vevőket postai utánvéttel vagy futárszolgálattal (DPD) szolgálja ki.

A Kft. üzletpolitikája :Célunk, hogy meghatározó piaci szereplőként növeljük regionális jelenlétünket a hazai piacokon, mindezt úgy érve el, hogy cégünk kiváló minőségű gyári alkatrészek forgalmazása mellett törekszik, a vevők gyors, szakszerű kiszolgálását biztosítani elérhető áron.

Kapcsolataink

A Kft. céljául tűzte ki a fogyasztói igények minél hatékonyabb kielégítését, amelyhez nagymértékben hozzájárul a széleskörű, folyamatosan bővülő, megbízható beszállítói kapcsolatlánc: ukrán, orosz, lengyel, belorusz, spanyol, portugál, olasz partnerek és számos magyar beszállító biztosítják a forgalmazott termékek utánpótlását.

Csapatunk

Üzlet

8.00 - 16.30 -ig hívható

+36 42 465 157

Bákány Zoltán

termékmenedzser

+36 30 99 57 001

Bákány Tamás

termékmenedzser

+36 30 27 99 333